Kofferbakverkoop

Heb je tweedehands spullen die je wilt verkopen? Of wil je juist tweedehands koopjes doen? Dan ben je van harte welkom tijdens onze kofferbakverkoop! 

Tijdens of na het shoppen kun je genieten van een lekker kopje koffie of van een hapje en drankje op ons terras.

Hoe werkt het?

Een kofferbakverkoop is een gezellige markt waar tweedehands spullen te koop zijn. Het kan van alles zijn: kleding, speelgoed, boeken, gereedschappen, antiquiteiten, meubels, etc. Je kunt het zo gek niet bedenken.

De kofferbakverkopers verkopen hun spullen vanuit de kofferbak van hun auto of bus. Iedereen stalt op zijn eigen manier de spulletjes uit. Daarvoor is genoeg plaats. Iedereen heeft weer wat anders te bieden, daardoor wordt het een vrolijke, kleurijke en gezellige markt, waar van alles en nog wat te vinden is.

Wat kost het?

Toegangsprijzen bezoekers

  • Entree per persoon € 2,00
  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree
  • Parkeren is gratis

Tarieven deelnemende verkopers

  • Personenauto € 10,-
  • Personenauto met aanhanger € 20,-
  • Bestelbus € 15,-
  • Bestelbus met aanhanger € 25,- 

Bij aankomst op het terrein laat je je bevestigingsbewijs zien en kun je meteen de betaling voldoen. Zorg a.u.b. voor gepast geld, zodat we snel de auto’s op het terrein kunnen toelaten en voor een goede doorstroming kunnen zorgen.

Wat zijn de tijden?

Openingstijden bezoekers

Het terrein is open voor het publiek van 09.00 uur tot 15.30 uur.

Tijden kofferbakverkopers

Tussen 07.30 uur en 08.30 uur kun je met jouw voertuig het terrein op aan de Nederweerterdijk 1. De organisatie wijst de plek aan, waar jij je spulletjes meteen kunt uitstallen. Zorg dat je er vóór 08.30 uur bent.

Vanaf 15.30 uur mag je de overgebleven spulletjes opruimen. Niet eerder, want dan lopen er nog bezoekers rond. Nadat je alles hebt opgruimd en de plaats eruit ziet zoals je die ‘s-morgens hebt gekregen, kun je het terrein verlaten.

Inschrijven

Wil jij graag tweedehands spullen verkopen? Schrijf je dan snel hier in! 
Je ontvangt binnen enkele dagen een inschrijfbevestiging. Print dit uit, de uitgeprinte inschrijfbevestiging dient ook als toegangsbewijs.

Let op!

Wij verwerken de inschrijvingen handmatig. Binnen enkele dagen ontvang je de inschrijfbevestiging. Heb je niks ontvangen, dan is er iets mis gegaan met jouw inschrijving. Wacht dan niet tot de datum van de kofferbakverkoop, maar neem direct contact met ons op via kofferbakverkoop.meijel@gmail.com.

Je kunt je inschrijven tot een dag van tevoren. Schrijf je op tijd in, want vol is vol!

Regelement

Om de kofferbakverkoop in goede banen te leiden, hebben we een aantal regels opgesteld. Hieraan dient iedere deelnemer van dit evenement zich te houden. Neem het daarom goed door.

Het regelement vind je hier.

Parkeren bezoekers

Bezoekers die met de auto komen kunnen de auto parkeren op Berg 3, 5768 PE Meijel, zoals staat aangegeven op de kaart hiernaast. Vanaf het parkeerterrein is het enkele minuten lopen naar het terrein waar de kofferbakverkoop plaats vindt.

Let goed op met het oversteken van de grote weg. Onze verkeersregelaars zijn er om te helpen!

Contact

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je een kijkje nemen op een van onze repetities? Wil je graag een steentje bijdragen, lid worden of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. We gaan zo snel mogelijk aan de slag om jouw vraag te beantwoorden!