Nieuws bericht

Feestelijke opening Willumpark

Gisteravond was het zover, Meijel vierde de opening van de nieuwe speeltuin bij het ‘Cammaert-veldje’, met een speciaal feest om 19:00 uur. Ondanks het wat mindere weer was er veel belangstelling voor het “Willumpark”.

Het park kreeg zijn naam als eerbetoon aan het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) terrein en als waardering voor de jeugd van Meijel. Het belooft een mooie ontmoetingsplek te worden voor zowel jong als oud. Dus ga vooral snel een kijkje nemen!

De avond werd opgevrolijkt met muziek van het korps van schutterij St. Willibrordus en er waren drankjes om te toosten op deze opening. De speeltuin werd onthult door Willum en de jeugd van de schutterij, wat zorgde voor een leuke avond.

Ondanks het weer was het een geslaagde opening en alle aanwezigen hebben samen het “Willumpark” warm verwelkomd, wat resulteerde in een mooie avond. Aanwezigen vonden het mooi om te zien dat de samenwerking met de buurt, de gemeente en de schutterij tot zoiets moois heeft uitgepakt.

Contact

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je een kijkje nemen op een van onze repetities? Wil je graag een steentje bijdragen, lid worden of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. We gaan zo snel mogelijk aan de slag om jouw vraag te beantwoorden!