Nieuws bericht

Heilige mis, Jubilarissen en Koningsschieten

Zondag 1 oktober vond de jaarlijkse Willibrordus viering plaats. We begonnen de dag met het ophalen van onze Koning en gingen al marcherend door het dorp richting de kerk. Aansluitend op het ophalen van onze koning, vond namelijk de mis plaats. Tijdens de mis hebben we een aantal van onze marsen mogen spelen. Na afloop ging iedereen naar het clubgebouw voor de lunch.

Na de lunch werden onze jubilarissen van 2023 in het zonnetje gezet, gehuldigd en kregen een serenade door ons korps. Onze jubilarissen waren Piet Beeks, 50 jaar lidmaatschap; Truus Strijbos, 40 jaar lidmaatschap; Toon van Heugten en Corrie Ghielen, ieder 25 jaar lidmaatschap.

De dag werd afgesloten met ons jaarlijkse koningsschieten. Onze nieuwe koning werd onze voorzitter Twan de Bruin die samen met dochter Renske het koningspaar vormt. Engelien werd bij de dames koningin. Ook de jeugd mocht schieten om jeugdkoning of jeugdkoningin te worden. Djem heeft zich tot jeugdkoningin geschoten.

Contact

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je een kijkje nemen op een van onze repetities? Wil je graag een steentje bijdragen, lid worden of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. We gaan zo snel mogelijk aan de slag om jouw vraag te beantwoorden!